Один із самих практичних і простих способів оформлення вікна. Гармонійно поєднуючись з гардинами і портьєрами , рулонні жалюзі м’яко розсіюють сонячне світло , створюючи приємну атмосферу у вітальні , дитячій кімнаті , спальні.

Серія «СТАНДАРТ» є найбільш простій і доступній для покупців версією рулонних штор. Як носій тканини використовується металева лакована труба білого кольору або алюмінієва труба натурального кольору з клейовою стрічкою. Має простий і зручний ланцюговий механізм оригінального дизайну. Виступ механізму за габарити тканини з боку управління 20мм. З глухий 15мм. В якості обважнювача використовується алюмінієва планка.

Серія «ЕЛІТ» є одним з варіантів світлозахист для вікон. Як носій тканини використовується алюмінієва труба. Для управління полотном застосовується вбудований в алюмінієву трубу пружинний механізм з самофіксацію. Виступ механізму за габарити тканини 6 мм. В якості обважнювача використовується алюмінієва планка.

Серія «пристиж» є ідеальною системою світлозахист для вікон ПВХ і встановлюються безпосередньо на раму. Як носій тканини використовується алюмінієва труба. Для управління полотном застосовується надійний ланцюговий механізм. Пластиковий кожух і бічні направляючі дозволяють утримувати тканину на поворотно-відкидних вікнах. В якості обважнювача використовується алюмінієва планка з ущільнювальною гумовою вставкой.Максімальная висота тканини до 1300мм.

У вертикальних жалюзі ламелі розташовуються вертикально , що дозволяє використовувати їх при необхідності або бажанні візуально збільшити висоту приміщень. Вертикальні жалюзі відмінно справляються з цим завданням , візуально створюючи додатковий об’єм.

  Вертикальні тканинні жалюзі — гідна , практична і економічна альтернатива класичним шторам . Залежно від колірної гами і наявності / відсутності малюнка вертикальні тканинні жалюзі підходять як для оформлення домашнього інтер’єру , так і для оформлень вікон офісних і виробничих приміщень. Вертикальні тканинні жалюзі виготовляють з тканини різної щільності і фактури. Вертикальні тканинні жалюзі можуть бути жаккардовимі , лляними , з додаванням бавовни , з тефлоновим покриттям або зробленими з соломки. Всі види тканини для виготовлення жалюзі просочені спеціальним складом , який ефективно запобігає їх деформацію , вицвітання і забруднення .

  Мультифактурні жалюзі — це жалюзі , виготовлені із застосуванням відразу декількох видів матеріалів . Найчастіше це може бути поєднання різних видів тканини , а також комбінація тканин. Мультифактурні жалюзі дозволяють створювати справжні шедеври — жалюзі різних забарвлень , зі складним малюнком , візерунками. Полотно мультифактурних жалюзі може бути практично будь-якого розміру , що створює додаткові можливості для їх використання. Неповторний малюнок мультифактурних жалюзі нерідко виповнюється за ескізами замовника , що забезпечує індивідуальність кожного приміщення , в декоруванні якого використовуються мультифактурні жалюзі. Купивши жалюзі (у тому числі мультифактурні жалюзі ) , будь звичне приміщення можна змінити , кардинально переосмисливши його простір і витративши на це цілком прийнятну суму.